Balletschool Zeewolde genomineerd Vereniging van het Jaar

donderdag 3 mei 2018 22:22

Blik op Zeewolde- Balletschool Zeewolde heeft zich genomineerd voor de verkiezing Vereniging van het Jaar. Om deze verkiezing te winnen roept Balletschool Zeewolde nu iedereen op om te stemmen via www.verenigingvanhetjaar.nl. Deze verkiezing is een initiatief van NOC*NSF, Kunstbende en LKCA samen met de Rabobank. De verkiezing heeft als doel de kracht van de sport- en cultuurvereniging bij zoveel mogelijk Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden. Voor de winnende vereniging, maar ook voor de stemmers zijn diverse gave prijzen te verdienen.

Balletschool Zeewolde bestaat dit jaar 30 jaar. Al 30 jaar worden er danslessen gegeven aan klein en groot en hebben vele Zeewoldenaren hun eerste danspassen bij Balletschool Zeewolde gezet. De school is niet meer weg te denken in ons dorp. De balletschool van Tilly Verhaar staat garant voor heel veel dans en musicalplezier en heeft de nodige talenten al op weg geholpen naar hun professionele carrière. Tilly: ‘Wij zijn al dolblij met de nominatie en hoe leuk zou het zijn om vereniging van het jaar te worden als kroon op ons 30jarig bestaan.’

De clubs met de meeste stemmen en hoogste beoordeling worden beloond met mooie prijzen zoals Masterclasses van professionals die de vereniging verder helpen. Bovendien maakt een productiemaatschappij een professionele promotiefilm om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten.

Volg de verkiezing via: TwitterInstagram | Facebook | YouTubeZie voor meer informatie www.verenigingvanhetjaar.nl.