Bakker Bart 12,5 jaar actief in Zeewolde

donderdag 10 januari 2019 13:09

Blik op Zeewolde-  Op zondag 20 januari bestaat Bakker Bart Zeewolde 12.5 jaar en dit jubileum wordt gevierd van maandag 21 tot en met zaterdag 26 januari. Enthousiaste ondernemers Andries Vreeken en Daphne Pot, zetten hun klanten deze dagen uitgebreid in het zonnetje. De winkel staat deze dagen bol van aanbiedingen. Je ontvangt bijvoorbeeld een zak met vijf Duitse broodjes gratis bij aankoop van drie broden naar keuze, of je kunt je in de winkel laten verrassen door een heerlijke aanbieding met koffie en gebak. Daarnaast maak je in de winkel en via Facebook kans om één jaar lang gratis brood te winnen. “Genoeg reden dus om deze dagen met ons feest te vieren”, zegt Andries.

Alweer 12.5 jaar geleden opende Bakker Bart voor het eerst haar deuren in Zeewolde, in winkelgalerij Ravelijn. In de loop der jaren hebben zij een grote klantenkring opgebouwd. Andries: ”Er is de afgelopen jaren veel is veranderd in het Ravelijn, veel winkels zijn vertrokken en andere er weer bijgekomen, zijn wij er nog steeds”

Andries staat iedere ochtend vroeg op om al het brood vers te bakken en Daphne helpt vol enthousiasme in de winkel. De kracht van Bakker Bart is voornamelijk de versheid van de producten. Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf. Bij Bakker Bart koop je broodproducten voor thuis, maar je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch, een verse warme snack of ovenvers brood. Je kunt er ook terecht voor een lekker ontbijt, een heerlijke lunch of een verse warme snack.