Auto te water na verkeersruzie

donderdag 9 augustus 2018 21:05

Blik op Zeewolde- Elke twee weken geeft Geert Wind van de politie een overzicht van zaken waar zijn mensen zich mee bezig hebben gehouden. * Op de Slingerweg reed een Duitse automobiliste achter een trekker, deze stopte en de bestuurder zette het voertuig in z’n achteruit zonder de automobilist op te merken. Forse schade was het gevolg. * Bij de RCN werd een boot gestolen, deze werd later teruggevonden bij het Woldstrand, zonder buitenboordmotor. Heeft iemand iets gezien? Meld het. * Bij De Eemhof werd een bestelbusje met Duits kenteken gestolen.

  • Aan het Koraal werd een raam en een autospiegel vernield. * Aan de Bosruiterweg werd een man agressief, vernielde een woning, bedreigde mede-bewoners en personeel. De man werd aangehouden, de recherche handelt de zaak af. * Aan de Gouwzee ontstand een kleine discussie tussen de eigenaar van een hond en mensen die het beest uit de brandende zon (voor een winkelpand) naar een gangetje hadden gehaald.

 

  • Bij De Eemhof werd een groep van vijf meisjes lastig gevallen door een groepje jongens, één van hen betaste een meisje. De 16-jarige Amsterdammer is aangehouden en heeft een PV gekregen. Hij moet zich voor de rechter verantwoorden.
  • Een 72-jarige man uit Zeewolde kwam ten val op de Dasselaarweg toen hij werd aangereden door een 19-jarige Portugees die een groepje scouts begeleidde. *Op de Larserweg kwam een automobilist in de berm, overcorrigeerden en kwam tegen de vangrail tot stilstand. *Op de Ganzenweg stopte een 69-jarige Duitser voor het oranje verkeerslicht, de achter hem rijdende chauffeur was hier niet op bedacht en reed tegen hem aan

 

  • Bij een verkeersruzie, waarbij twee automobilisten (een 44-jarige Engelsman en een 22-jarige man uit Landgraaf) elkaar op de Gelderseweg niet veel ruimte gunden en elkaar sneden, is één van de mannen met auto en al in het water terecht gekomen. De bestuurder werd ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. De twee hebben schadeformulieren uitgewisseld.
  •  Op de Goooiseweg  zou een vrachtwagenchauffeur agressief hebben gereden, zei de bestuurder van een auto die door de vrachtwagen geraakt werd. De vrachtwagenchauffeur verklaarde de ander niet gezien te hebben.