Appartementen ‘De Marken’ stijl en klasse nabij centrum

donderdag 28 juni 2018 23:47

Blik op Zeewolde- Op 3 juli  start de verkoop van ‘De Marken’. Twee kleinschalige appartementengebouwen met 16 drie- en vierkamerappartementen langs het water aan de Zuiderzeeweg. De Marken ligt prettig dicht bij het centrum, met een uitzicht op een groene zone. Een perfecte ligging. Kiezen voor De Marken is kiezen voor stijl en klasse. Tussen 17.00 – 18.30 uur staat het verkoopteam van Van Wijnen klaar bij ‘De Oude Bieb’ aan de Raadhuisstraat. 

De appartementen zijn zeer energiezuinig en zijn voorzien van zonnepanelen en vloerverwarming. Met ca. 120 m² vloeroppervlak is het royaal wonen. De vele ramen en de openslaande deur naar het terras maken dat het heerlijk licht en comfortabel wonen is. Met dank aan de Zeewolder architect Jan Looman, want de indeling is zó ontworpen dat men kan kiezen uit twee of drie slaapkamers, een grotere woonkamer of keuken. Het gehele appartement zelf indelen is ook ( (grotendeels) mogelijk.

Met de service ‘Zo in uw nieuwe appartement’ kan Meiling Interieur & Decoratie uit Putten de kopers ontzorgen met betrekking tot de afwerking van vloeren, wanden, ramen, interieur en verlichting.

Een sfeerbrochure, verkooptekeningen en prijslijst is te vinden op www.demarkenzeewolde.nl 

Inschrijven is mogelijk tot 12 juli 12.00 uur via de website

Van Wijnen heeft haar eigen makelaar, Ellen Nijboer, in dienst. Zij is vanaf de start van het project betrokken en  op de hoogte van alle ins en outs. Bovendien is er rechtstreeks contact met zowel bouwer als ontwikkelaar. Zo houdt projectontwikkelaar Van Wijnen de lijntjes kort en krijgen kopers snel antwoord op alle vragen.