Altijd groene energie met OTG.Energy

maandag 7 oktober 2019 08:35

Blik op Zeewolde- Richard Duckers van LED.Energy en Anne Siepel van OTG.Energy zijn de mannen achter het Energy Experience Center dat op 11 oktober opent. Het Energy Experience Center richt zich op het MKB maar sluiten de particulier niet uit. Het doel is voorlichting geven over de mogelijkheden van energie besparen door onder andere LED verlichting toe te passen en energie hernieuwbaar op te wekken.

OTG.Energy presenteert een nieuw concept en laat zien hoe meerdere hernieuwbare energiebronnen (Wind, zon, biogas, waterstof of waterkracht) te koppelen zijn zodat er altijd, 365 dagen per jaar, echt groene energie beschikbaar is. Dit systeem is zoveel mogelijk zelfvoorzienend en vooral slim. Anne Siepel: Wij bedenken oplossingen om een systeem voor langere termijn neer te zetten.’ Problemen met transportbeperkingen lost ORG. Energy op. ‘Wij halen alle onzekerheden weg.’ OTG verzorgt een energiescan en ontzorgt op gebied van subsidies en investeringsaftrekken.

Het Energy Experience center wordt om 17.30 uur geopend door wethouder Ewout Suithoff (vanaf 16.00 uur inloop). Na de opening volgt een hapje en een drankje en een Energy Duurzaamheid Quiz.

Aanmelden via: info@otg.energy. Adres: Schepenveld 21-03.