Alona Kastrop–van ‘t Hoog nieuwe centrumcoördinator

zaterdag 19 december 2020 11:41

Blik op Zeewolde- Alona Kastrop–van ’t Hoog gaat per 1 januari 2021 aan de slag als de nieuwe centrumcoördinator. Tot die tijd zijn de taken verdeeld tussen Renate Slokker, die huidige  centrumcoördinator en VCZ verenigingsondersteuner Wenda Westerhuis.

Wenda heeft een functie aanvaard buiten Zeewolde en Renate Slokker kan haar taken als centrumcoördinator niet langer continueren naast de functie van bedrijvencontactfunctionaris vanuit de gemeente.

Alona is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft in haar functies veel te maken gehad met ondernemers, dienstverlening, hospitality en communicatie.  Zij is met haar gezin woonachtig in Zeewolde en zeer gemotiveerd om haar taken met betrekking tot een levendig en attractief centrum op te gaan pakken. Zij verheugt zich op de samenwerking met alle ondernemers.

“Er zijn heel goede resultaten geboekt met betrekking tot ons centrum in de afgelopen jaren”, zo geeft VCZ voorzitter Johan Safaric zonder enige aarzeling aan. “Natuurlijk voelt het even gek aan om daarover te spreken onder het huidige gesternte met een 2e lockdown en moeilijke tijden voor veel ondernemers, zeker in delen van de detailhandel. Dat doet echter niets af aan de constatering, want zowel op het vlak van activiteiten, profilering, acties en samenwerking is veel bereikt en dat is mede de verdienste van beide dames”.

Alona is gemiddeld 3 dagen per week beschikbaar voor het centrum. De aanzienlijke verruiming van de beschikbare uren is een direct gevolg van de nieuwe afspraken tussen de VCZ en de gemeente Zeewolde.

Voor nadere informatie: secretariaat@vcz-zeewolde.nl