Albert Verlinde verrast Iris Verhoek

dinsdag 5 juni 2012 06:37

De Zeewoldese Iris Verhoek is één van de meisjes die een Annie mag spelen in de gelijknamige musical. Musicalproducent Albert Verlinde maakte dat bekend tijdens de laatste auditieronde voor de musical in de Zuid-Limburgse dierentuin GaiaZoo. Omdat er geen langdurig beroep…..

gedaan kan worden op de jonge sterren, is er een aantal hoofdrolspeelsters vastgelegd. Iris Verhoek haalde eerder het nieuws als winnares van het Zeewoldese kindersongfestival in 2011.

De musical Annie doorkruist vanaf begin november het land, te beginnen met een galapremière in Theater aan de Parade in Den Bosch op 25 november. De musical vertelt het verhaal van het vertederende weesmeisje dat is overgeleverd aan de grillen van de immer beschonken Miss Hannigan (gespeeld door Jenny Arean). Met Kerstmis wordt Annie uitgenodigd bij Oliver -daddy- Warbucks (Tony Neef), een van de rijkste mannen van Amerika. Onder de kerstboom ontstaat een warme band tussen de miljonair en de roodharige krullenkop. Een verslag van de bekendmaking is zondag 10 juni te zien bij RTL Telekids op RTL8.