Activiteiten Center Parcs

zondag 19 augustus 2018 16:13

Center Parcs is een van de bekendste vakantieparken in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Er is dan ook van alles te doen. Van klimmen en klauteren, wildwaterbanen en lekker eten tot lekker relaxen in een bubbelbad of een spelletje spelen in de gokhal!

Er is dus van alles te beleven in het Centre Parcs. Spellen spelen is erg populair. In de speelhallen van het Centre Parcs, House of games, vind je spellen zoals muntjes schuiven maar ook grijpautomaten, de nieuwste videogames, flipperkasten, pool tafels, real life spelletjes en nog veel meer!. Kinderen zijn hier vooral erg fan van. Helaas kunnen de ouders hier geen blackjack bonus winnen, maar wel een leuk knuffelbeertje voor hun kind.

Naast de speelhallen is er ook veel meer te beleven op het vakantiepark. Sommige vestigingen hebben een kinderboerderij of een kabelbaan. Ander vestigingen hebben pingpongtafels en een bowlingbaan. Alle vestigingen zijn voorzien van restaurants en snackbars. Ook heeft bijna elke vestiging een zwembad en sommige hebben zelf een wildwaterbaan!

Ik heb hier alle activiteiten op een rijtje:Fietsen, bowlen, minigolf, speelhallen, waterfietsen, zip wire, watersporten, klimmen en abseilen, high adventure experience, racketsporten, adventure golf, big swing, boogschieten, montana snowcenter, discover scuba en sporttoernooien.

Vervelen ga je je dus zeker niet. Er is voor iedereen wat. Voor ouders, kinderen en opa en oma! Wil jij nou ook zo’n te gekke vakantie vol avontuur? Boek dan snel een vakantiehuis op een van de vele locaties! Er zijn er namelijk 24 verdeeld over Nederland, Duitsland, België en Frankrijk.