23e Schoolkorfbal toernooi weer groot succes

maandag 1 oktober 2018 12:28

Blik op Zeewolde- Onder perfecte weersomstandigheden namen ruim 275 kinderen  deel aan het jaarlijkse schoolkorfbal toernooi van KV Wolderwijd. Alle basisscholen deden mee met een of meerdere teams. Ook dit jaar konden teams uit de groepen 4 en 5 zich inschrijven. Ter voorbereiding op het toernooi konden de deelnemers twee vrijdagmiddagen trainen onder begeleiding van ervaren trainers van KV Wolderwijd. Van deze mogelijkheid werd door ruim 130 kinderen gebruik gemaakt.

Onder toeziend oog van de vele aanwezige toeschouwers werd er gestreden voor elke bal. Uiteindelijk werd er ruim 260 keer gescoord. Met 36 team in 8 poules werden er 82 wedstrijden gespeeld en uiteindelijk konden net na zes uur 8 kampioenen gehuldigd worden. 20 jeugdscheidsrechters hebben alles op alles gezet om de wedstrijden zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Na het uitreiken van de bekers en het maken van de foto’s gingen de deelnemers met een goed gevoel huiswaarts.

Wil jij naar aanleiding van deze middag nader kennis maken met korfbal, dan kan dit op dinsdag of donderdag van 18:00 tot 19:00 uur. Voor meer info kijk je op www.kvwolderwijd.nl